Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
PitaPata Dog tickers

2009. július 12., vasárnap

Tejszínhab és egyebek

Janka szinte mindent el tud mondani, amit szeretne:
1. Telefonálok. Meglátja és ő is szeretne: "Én is beszélek!!!" felkiáltással elveszi a telefont, majd némán hallgatja, hogy a vonal túlsó végén ki próbálja szóra bírni.
2. Egyik nap ülünk a nappaliban, amikor kirohan a folyosóra. Utánakiáltok, hogy "hova mész?", ő pedig nemes egyszerűséggel rávágja, hogy "Mindjárt jövök!". Az apja szerint olyan hangsúllyal, mintha azt mondta volna, hogy most egy kis magánéletre van szükségem, de később még jelentkezem. Mi lesz 15 év múlva?
3. Az apja arcát állandó kontroll alatt tartja, hogy éppen szőrös-e vagy sima. Minap is ezt történt, elkezdte simogatni a szőrös felületet, majd megkérdezte, hogy "Hol van a tejszínhab?". Ami annyit jelent, hogy itt az ideje borotválkozni.
4. A legújabb dolgai közé tartozik, hogy a falvédő csomagjait pakolgatja. De nemcsak lefekvéskor, hanem egész nap. Talál egy képzeletbeli csomagot, felveszi, majd "Neked adom!" felkiáltással átadja.
5. A Boribonos meséket szinte kívülről tudja már. Például a szülinapos résznél mondja, hogy "Titok", a lufis résznél a "BUMM"-ot kiáltja hangosan.

Nincsenek megjegyzések: