Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
PitaPata Dog tickers

2009. február 12., csütörtök

Egy eseménydús napon...

...vagyunk túl.

Fecó szabit vett ki, így reggel elmentem EKG-ra és és a fogászatra, úgy tűnik minden rendben. Kis vásárlás után futás haza, mert az ebédet is el kellett készíteni. Janka alvása és a kozmetikusnál tett rövid látogatás után pedig robogtunk a 4D-s ultrahangra. Nagyon izgatott és kiváncsi voltam, hogy sikerül-e megtudni kuki vagy nem kuki. Nem is kellett sokat várni, ahogy az ultrahang a hasamhoz ért, egyből széttette a lábát és megmutatta. KUKI. :)




Most következik a másik nagy feladat, nevet találni a kis pasinak. Nagy a dilemma, mert amikor Jankát vártuk, akkor felmerült a Juhász Tamás Balázs kombináció. De most legszívesebben az egész névkérdést újragondolnám. Átnyálaztam az összes lehetőséget, ilyen nevek maradtak fent a rostámon: Ádám, Ákos, Andor, Áron, Erik, Kristóf, Milán, Olivér, Patrik, Roland. Lánynevekből sokkal több közül lehetett válogatni. Holnap összeülünk a zurammal és megpróbálunk valami értelmeset kitalálni.

Ami még érdekes volt, de egyáltalán nem meglepő, hogy ma voltam 18 hetes 0 napos, az ultrahang alapján viszont inkább 19 hetes 3-4 naposnak mutatja magát a kis srác. A becsült súlya pedig 272 g.

Ja és hogy teljes legyen a nap, még volt két ajándék színházjegyünk Krisztiéktől. Jankától megint sikerült sírásmentesen ellógni. Így este Pinceszínházban a Libikóka című előadást néztük meg, Dobó Kata és Szervét Tibor főszereplésével. Jó kis darab volt. Utána beültünk a Teaház a Vörös Oroszlánhoz, ahol egy nagyon fincsi és egészséges egyveleget ittunk: Narancsos-aszalt szilvás vérképző turmixot.

Nekem ez az egy nap egy hónapra elegendő izgalmat tartogatott. :)

És akkor még egy kép a kis pasiról, ahol pont a fejét fogja.


Nincsenek megjegyzések: