Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
PitaPata Dog tickers

2008. december 31., szerda

Az év utolsó két hete...

...nagyon jól telt. Ahogy a képekből is kiderült, már szenteste előtt lementünk Juhász mamáékhoz, pontosan 21-én vasárnap. Janka 20-án még engedélyezett nekünk egy kis házibulizást Anitáéknál, ahol jól teleettük és ittuk magunkat, valamint megismertünk néhány ördöglakatot. Vasárnaptól pedig lent voltunk Érden és folytattuk a nagy evést-ivást. Juhász mama finomabbnál finomabb dolgokkal kényeztetett el minket. A szenteste is jól telt, igaz Jankának először inkább Gergő játékai (főleg a barkácskészlet) keltette fel az érdeklődését, de utána a BABÁ-val elválaszthatatlan párossá váltak.
25-én egy hosszabb utazásra vállalkoztunk és elindultunk Bogya mamáékhoz. Ott is folytatódott a habzsi-dőzsi, rokon- és barátnőlátogatásokkal tarkítva. Janka mindkét mamánál nagyon jól érezte magát. Élvezte, hogy a figyelem középpontjában van és sokszor még rá is tett egy lapáttal, amikor produkálni kellett, ő mindig megtette a tőle telhetőt. :)))
Közben pedig két újabb foggal gyarapodott, amit szinte észre se vettünk. Így mostmár 14 foggal büszkélkedhet nagylányunk. Már csak 6 van hátra!!!
Új szavai: papa, PISSSTA!, va-va (kutya), baba, csücs, kaka (ami jelent kacsát és kakast), sál, alma, pancsi, tente, naancs (narancs-mandarin), sajt, oda, bele és a legfontosabb a sör.

Nincsenek megjegyzések: